2009. szeptember 22., kedd

Tiens egészséges alakformáló mágneses masszázsöv

Túlsúlyos, elhízott, narancsbőrös embereknek ajánlom ezt a szupererős, öt zsírégető motoral működő elektro-mágneses fogyasztó masszázsövet. Percenkénti     5800-as fordulatszámon masszírozza, formálja a testét. A mágnesek nyolc fajta vibrációs módban működnek.:
/körmozgás, szakaszos, ujjnyomás,vibráló, kalapács, dörzsöléses, pontérintős, minden oldalról érintő/
Rátehetjük a derékra, csípőre, combokra, karunkra, hátunkra, lábunkra stb.
Gyors, hatékony, így az Ön karcsúsága nem csak a múlté ! Nem kell fárasztó gyakorlatokat végezni, otthon, kényelmesen használhatjuk, fogyhatunk vele.



Ajándékba vettem, de már mindenki kipróbálta, a mágneses fogyasztó,alakformáló masszázsövet
.
Tényleg olyan jó ahogy mondták, elmúlt a derékfájás, fejfájás, sokkal frissebbek vagyunk, vissza tért a vitális energiánk, megszűnt a narancsbőr,fogyunk.

Ez egy jó befektetés volt, és most akcióban jutottam hozzá.

Fogyasztó öv
Köszönöm TIENS!

Nincsenek véletlenek, azt már régen tudom. Éppen most olvastam a mágnes áldásos hatásáról is.
Ki gondolná, hogy a mágnesterápiát már az Egyiptomiak, Japánok, és a Kínaiak is használták már az ókorban is. Semmi új sincs minden megvolt a kezdetekkor.Mi csak újra felfedezzük. Gyógyító hatását tehát sikerült elterjeszteni az egész világon, és ki más, mint megint a keleti gyógyítók. Japán, Kína. Tiens alakformáló mágneses készüléke nem csak az alakot teszi szebbé, hanem az egészséghez is jócskán hozzájárul.

A mágnes gyógyító hatása tehát újra a mienk, és mivel nincs semmi mellékhatása, így mindenki használhatja egészsége megőrzésére,fogyásra,méregtelenítésre,narancsbőr eltávolításra..
Azt mondják hogy mivel a mágnesesség bennünk és körülöttünk is megtalálható, a Földnek is van mágneses tere, és mi azon élünk, ezért mágnesterápiával helyreállíthatjuk az egészségünket.
Az emberi szervezet zavarai: a stressz, mozgáshiány, helytelen életmód, helytelen étkezési
szokások, környezeti hatások, oxigénhiányos levegő, szervezetünket egyre betegebbé teszi. Mindenféle betegség szedi áldozatát és nem kímél se fiatalt, se öreget: szív, tüdő, máj, lép,vese, csont, izület, stb.

A molekulákat a mágneses bipolaritás tartja össze, és ha az megváltozna, akkor minden anyag atomjaira, molekuláira esne össze és többé nem létezne.
Tehát mágneses erőre szüksége van a világnak, és főleg a beteg embernek. De mért nem előzzük meg a betegséget?
Itt a Tiens mágneses készüléke, legyen mindenkinek, vagy legalább minden családban legyen egy ilyen egészségmegőrző készülék, amit akkor használhatunk amikor akarunk. Én már megajándékoztam a családomat ezzel a készülékkel.
Tv nézés közben, gk.vezetés közben, olvasáskor, internetezéskor utazáskor... egyáltalán nem zavar és nem vesz el időt. Használjuk, és legyünk egészségesek, fogyjunk, legyen szebb a bőrünk, narancsbőr is eltűnik, ha használjuk a mágneses fogyasztó masszázsövet, és gyógyulunk.


A mágnes sejt szinten gyógyít, vagyis a káros sejteket gyógyítja, megfiatalítja,megújítja,vissza áll a szervezet egyensúlya. A mágnes a vér vastartalmára gyakorol hatást, mágneses gyógyítással a vér megtisztul ,oxigénnel telítődik,az emésztés javul, gyomor, nyombél fekély, gyomorhurut, vese, vesekő, epe, epekő, májbetegségek, ízületek, reumás betegségek, gyulladások, lumbágó, keringési rendszer betegségei meggyógyulhatnak.
Azután ajánlják a mágnest rossz alvás esetén, időjárási érzékenység, csont fájdalom esetén is. Idegrendszer betegség jól gyógyul.

Számos jó mellék hatása van a mágnes kezelésnek.
A TIENS alakformáló mágneses készülékkel tehát nem csak vékonyabb, karcsúbb, narancsbőr mentesek,de egészségesebbek is lehetünk, mert ebben a készülékben is ott van a mágnes.
A mágnes hatásai:
-Immunrendszert erősíti
-Vért tisztítja,magas vérnyomás,meszesedés helyre áll
-Mozgásszervi panaszokat megszünteti /ízületi gyulladás,porckorongsérv,reuma,kopások/
-Méregtelenít,eltávolítja a salakanyagokat
-Bőr problémák /kiütések,ekcéma,/
-Anyagcsere zavarokra
-Fájdalmak megszűnnek

Megrendelhető,megvásárolható.
Siess le ne maradj !
1 év garancia!

Megrendelés Törzskártyára 25%
http://egeszsegkore.tiensbazis.com/?a=52
http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése