2009. szeptember 20., vasárnap

Egészség vagy betegség? Ez itt a kérdés.

Az egészség minden ember alapvető joga, de ezt a jogot elvették tőlünk közel 8 éve.Az egészségügy tönkre ment, mert sikeresen tönkre tették, és ezt még mindig nem hagyják abba, még mindig csak elvonni akarnak belőle. Az egészségügyi dolgozók, egészségügyi igazgatók éhségsztrájkkal fenyegetnek, hogy az egészségügyi ellátás alapvető feltételeit megteremthessék.Beteg az egészségügy, több sebből vérzik, hatalmas kór támadta meg.

De meddig élhetünk így?
A beteg emberekhez késve érkezik a mentő, ezért egyre többször előfordul, hogy mire oda ér, addigra meghal a beteg.Az embereket válság, betegség gyötri, és nincs segítség.
Az egészségügy már nem tud gyógyítani, mert ő is beteg. Kimondták rá a halálos ítéletet,áttétes beteg lett.
Tudatosan teszik,hisz ennyire nem lehetnek balfékek.Igaz megmondták a hatalmasok, hogy Magyarország lakossága 6 millió kell legyen! Lassan, de biztosan elérjük ezt a 6 milliót.Fogy a népem, fogyasztják tudatosan.

Vizeinket,étkeinket,levegőnket, szennyezik,és szennyezzük mi magunk is.
Olvastam pld, hogy a Zaire folyó vizét hepatitisz C-vel szennyezték be.
Pusztít a vírus, furcsa baktériumok ütik fel a fejüket. Beteg a világ, beteg emberek irányítanak minket.
Pharma maffia tömi a zsebét olvasom a könyvbe. Egészségügy=halálgyár?
Szól a vészharang,de a világ népe alszik tovább.
http://www.gyogytermekek.sokoldal.hu/bakteriumokvirusok

Néha tudós orvosok emelik fel hangjukat, hagyják ott állásukat, mert rájöttek a háttérhatalmak aljas játszmáira.Ők az emberséges tudós doktorok nem a halálra, hanem az életre esküdtek.Ők tudják, hogy a kemoterápia, sugárkezelés nem gyógyít, hiszen családtagjuknak és maguknak sem ajánlják. Ők nem ezzel gyógyulnak.
Tudatos népirtás folyik a világban. Aki tovább "alszik" az meghal. Aki nem veszi kezébe az élete irányítását az meghal. Nemcsak házát veszik el, hanem az egészségét is ,sőt az életét is.

Pharma maffia mondja egyik kedvencem Prof.Dávid Tamás. Ő mondhatja, mert Ő tudja. Sokan mennek hozzá gyógyulni olyan orvosok akik maguk nem gyógyulnának kemoterápiával, meg sugárterápiával, de akik a betegeiknek bátran ajánlják!
Tudják hogy a kemoterápia, sugárkezelés csak még jobban szétszórja a rákos sejteket, és tudják nagyon jól azt is, hogy mellékhatásai ezeknek a kezeléseknek a legfájdalmasabb halál lesz. De nem törődnek vele, mert hatalmas pénzt kapnak belőle.Az ember nekik egy szám, "ketteske"!

Hatalmas üzlet a betegség, ezért beteg embereket gyártanak, mert ha meggyógyulnának ki venne "gyógyszert?"
Rá kell szoktatni az embereket, ezért nyakló nélkül mindenre "gyógyszert" adnak.
Lesz mellékhatás bőven, azután már nem is tud meglenni " gyógyszer" nélkül.
Nézem ismerőseimet, rokonokat akik gyógyszerfüggővé váltak, ne adj Isten meghaltak a mellékhatásoknak köszönhetően.
Mert Ők bíztak az orvosaiban, bíztak a kemoterápiában, a sugárkezelésben, mert azt hitték,hogy majd az orvosok meggyógyítják őket.
Kemoterápia, sugárterápia után teljesen legyengül az immunrendszer,az erek valósággal szétrobbannak,hamarosan több áttéte lesz, és akkor kezdődik újra minden elölről.

Sugár-kemo amíg bírja a beteg, s ha nem, fájdalmas halál vár rá, de előtte sok-sok szenvedés,embertelen halál.
Akinek szerencséje van 1-2-3% az aki meggyógyul, ha más alternatív terápiát is közbe iktat.

Megelőzés! Ez a jelszó!
Előzd meg a betegségedet, hogy egészséges életet élj.
A nyugati orvoslás szerint az ember olyan akár egy gép. Ha elromlik kiveszik a beteg szervet és már kész is. Ha megint beteg lesz, majd megint kilökik, kivágják a beteg részt, de azzal nem törődnek, hogy a vér útján tovább terjed. Így csak betegtermelés folyik.
Nem így van ez Keleten. Másképpen csinálják. Először is megelőzik a betegséget. Keleti bölcsek, keleti orvoslás, ősi kínai, tibeti, indiai receptek előnyben. Ötezer éves tudás változatlanul.Hagyományos keleti gyógymódok a betegségek megelőzésére.

Vegyük most a KÍNAI MEDICINÁT-KÍNAI GYÓGYÁSZATOT.

Más filozófia:
Ott az egész embert vizsgálják, gyógyítják, azt mondják,hogy az EGÉSZ Ember =test+lélek+szellem /hármas egység/!
Az embernek lelke és szelleme is van, és ha beteg ezt is gyógyítani kell.

Pszichológia feladata lenne a lélekgyógyítás, de hát nyugaton ezt sem tudják.Azt gondolják, hogy "orvosság, gyógyszer" kell a beteg léleknek. De hát a láthatatlan lélekre milyen gyógyszert adnak? Nem tudnak, mert nincs rá gyógyszer. Ezért elnyomják , elaltatják a beteget. Szinte örökké bamba a sok gyógyszer miatt, vagy a mellékhatások miatt saját maga ellen fordul.Öngyilkos lesz, vagy mások ellen fordul.Sok ámokfutó ilyen gyógyszert szedett, mint tudjuk. Nyugtatók, tompítók, ez az amit tudnak, aztán a mellékhatásokra is gyógyszert adnak, mert kell! Gyógyszerfüggővé válik örök életre. Ebből van a pénz nekik.

Ötezer éves keleti-kínai-tibeti gyógyászat.
Mit ad nekünk? Mivel tud többet?
Bölcsesség-Emberség-Szeretet.
Azt mondja a keleti filozófia,hogy az ember akkor betegszik meg, ha a harmónia felborul. 
Nincs egyensúlyban magával, akkor beteg.

Ember = test-lélek-szellem = EGY-ség.
Test= sejtek, szövetek, szervek.
Lélek=A szívben lakozik. Láthatatlan. Az érzelmeinken át az arcunkon, mozdulatunkon és betegségeinken keresztül válik láthatóvá.
Szellem=A Teremtő energiánk. A legfelsőbb Gondolat székhelye. Minden kiinduló pont a Gondolat.Ahogy kiárad. Legyen az jó, vagy rossz, amely a fizikai világban valamikor megvalósul.
webkonferencián megtudhatod, HOGYAN lehetsz egészséges
http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése