2009. szeptember 28., hétfő

Hogyan gyógyít a kemoterápia és a sugárkezelés

Hétvégén temetésen voltam. Egyik rokonom, aki ismét csak az orvosoknak hitt, meghalt rákban, hosszú, 11 év szenvedés után.
Hogyan gyógyít hát akkor a kemoterápia, és a sugárkezelés? Hogyan tudják rábeszélni a betegeket az orvosok?
Csak úgy, hogy nem mondják el az igazat! Csak úgy hogy hitegetik őket.
Egyik tüdőrákos beteg mesélte, hogy neki az orvosa miután megoperálta megengedte, hogy cigarettázzon, mert ő szegény rá akart gyújtani. Pedig ha elmondta volna. Ha őszinte lett volna.

Minden embernek joga van megtudni mi vár rá, ha csak kemoterápiát, sugárkezelést kap. Minden embernek joga van megtudni, mitől gyógyulhat meg a sugárkezelés, kemoterápia mellet. Minden embernek joga van alternatív gyógyászatot igénybe venni. Az orvosoknak pedig kötelességük lenne segíteni a betegeknek és a hozzátartozóknak, hiszen ők az életre esküdtek, a gyógyításra esküdtek. Sajnos nem ezt látjuk, nem ezt tapasztaljuk. 6 millió ember elég Magyar honban-megmondták gyurcsányék.

http://egeszsegkore.tiensbazis.com/ebredjetek?a=52

Nagy úr a pénz, az ember nem ér annyit, amit ő tudna adni:

"Rekordösszegű, kétmilliárd-háromszázmillió dolláros büntetést kell fizetnie a Pfizer gyógyszergyárnak, mert törvényellenesen reklámozta a készítményeit. A világ egyik legnagyobb gyógyszergyártója orvosokat hívott meg golfozni, nyaralni, vagy csak egyszerűen masszázsra, teljes egészében finanszírozva a kiruccanásaikat. Ennek fejében az orvosok előszeretettel ajánlották és írták fel pácienseiknek a Pfizer bizonyos készítményeit; például a Zyrtecet, Norvascot, a Lipitort, a Viagrát. Összesen 13 különböző gyógyszerről van szó, amelyet így promotáltak, forgalmaztak a piacon. A döntést az igazságügyi minisztérium tisztségviselői jelentették be, és elmondták: a büntetés a valaha volt legnagyobb összegű büntetés, amelyet gyógyszergyárra kiszabtak a szövetségi törvények megsértése miatt; s egyúttal figyelmeztetés a többi gyógyszergyártónak is. A hír bejelentése után egyébként a Pfizer részvényeinek értéke 14 centtel esett.

Járai Judit (Washington) "
http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése