2009. szeptember 23., szerda

A beteget gyógyítani, a tisztátalant megtisztítani, a szemetet pedig kisöpörni kell ."

" ELJÖTT MÁR A TAKARÍTÁS IDEJE! "

Ki gondolná, hogy a fenti idézet mennyire igaz. Szerintem mindenki így gondolja és senki sem ellenkezik hiszen ez az IGAZ szó. A betegséget, a szervezetet először meg kell tisztítani, a tisztátalantól. Gondoljunk csak bele. Évek-évtizedek óta szennyezik, szennyezzük szervezetünket, hát csoda hogy beteg? Csoda hogy az egész világ beteg? Mit teszünk mi hogy ne így legyen?Semmit.
Gyökerestől kell megszabadulnunk a betegségtől, mert bizony ha gyökerénél fogva nem irtod ki, akkor az ezerszer visszatér, akár a rákos betegség. Addig vagdossák, addig kemoterápiázzák, addig sugarazzák, addig toldozzák-foltozzák amíg áttétes beteg nem lesz.

IGAZ SZÓ :/Az idézetet akár tovább is olvashatod, de az már egy más betegségről szól./

Ahogy a kínai filozófia mondja, mely szerint a betegséget a gyökerénél kell elkapni, az igaz.
Tisztítással kell kezdeni. Az egész rendszert meg kell tisztítani, mert emlékezzünk a kínai filozófiára, hogy az ember egy kis Kozmosz, a nagy Kozmosz egy része. Nem elég egy részt tisztítani, mert az egész beteg.

De mi is a te problémád? Mitől vagy beteg? Testi, vagy lelki betegség gyötör?
Úgy érzed, hogy a te életed is válságba került és megoldhatatlan? Úgy érzed nincs rá gyógyszer?
Elvesztetted a munkahelyedet is? Nem tudod fizetni a számláidat? Az a veszély fenyeget, hogy elveszik a lakásodat? Lejártad a lábadat munka után, de nem kellesz, mert azt mondták öreg vagy?Idegileg kikészültél és már gyógyszereken élsz? Nincs már önbizalmad sem? Barátaid is elfordultak tőled? Pedig több diplomával is rendelkezel? Vagy talán mert nincs semmilyen szakmád? Otthon vagy a gyermekeddel? Segélyeken élsz?...

Akarsz ezen változtatni? Szándékodban áll változtatni, vagy megadod magad sorsodnak?
http://tiensbazis.com/page/tiens-marketingterv-7-fele-bevetel?a=61
Tiens az a világhírű multinacionális cég, aki kitárja előtted a kapuit, és hív téged, befogad, megajándékoz, ha megérdemled ,tanulhatsz, művelődhetsz, utazhatsz, olyan fizetésed lehet, amilyet akarsz, mert te szabsz határt. Örökös tagja lehetsz, életre szóló munkahelyet szerezhetsz, és semmitől sem kell rettegned.


Szeretnéd ezt a harmóniát életedbe vonzani?
Tiens gazdagság!

http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése