2009. október 19., hétfő

Veserákból gyógyult ,Tiens "Bázis Programmal"

VESERÁK

Veserákból gyógyult meg a beteg! Ebben a Bázis Program segített és természetesen a Tiens aranyérmes termékei-mondta Jessika a szombati Tiens konferencián. Jessika malajziai Tiens előadó, aki hazánkba is ellátogatott és egy vidám előadást tartott.Jessika egy "energia bomba".Nagyon jó humorú előadó

.Bázis Program, amelyet Ő már sok betegen alkalmazott, mindenkinek helyrehozta az egészségét Még olyan betegnek is, aki veserákban szenvedett. A BázisProgram és a Tiens termékeknek köszönhető hogy a vesebeteg 3 hónap alatt meggyógyult. 8 hónap alatt pedig teljesen regenerálódott a vese szerkezete-mondta.
http://tiensbazis.com/page/tiens-termekek?a=61

Ez fantasztikus, hiszen a veserák nagyon nehezen gyógyítható. Minden káros mellek hatások nélkül gyógyult a beteg. A Tiens aranyérmes bioalapú egészséges
termékekkel mellékhatások nélkül gyógyulhatunk. Jessika azt mondja, hogy a 

legfontosabb a Vastagbél méregtelenítése, a vastagbél tisztítása. A vastagbelünk, nem lehet piszkos,mert akkor minden gyógyhatású készítmény kárba vész.A vastagbelünk, nem tudja hasznosítani illetve csak 40-50 százaléka szívódik fel. Ezért fontos a vastagbél méregtelenítése, a vastagbél tisztítása.

Erre vannak kitalálva a Tiens Tisztító termékei, amelyek csodát fognak tenni. A Kínai filozófia szerint, fontos, hogy tudjuk milyen a testünk belülről, mert az kívűlre is kivetül
." Ami kívül, az van belül"
Azt mondja minden embernek meg kell néznie a székletét, mert abból sok minden kiderül. A széklet színe, állaga, vastagsága, fajsúlya megmutatja a betegséget. Pontosan tudja a kínai orvos, hogy mik az előjelei a ráknak, mindezt a székletből, csak úgy ránézve.

Vastagbél rák gyorsan okoz áttétet,ezért tartsuk rendben a székletünket. Minden nap legyen székletünk erőlködés nélkül, az a jó. Nem szabad megengedni, hogy szorulásunk legyen, az sok betegséget idéz elő.

Tiens termékeivel rendeződik a széklet.
Fogyasszunk Tiens termékeket.Egészséges rostos termékeket, és igyunk sokat. Ez rendben tartja a székletet. Jessika átadta a Bázis Programot, ezért ez már számunkra is elérhető. 

14 napos Tisztító kúrát alkalmazva nagyon gyors eredmény, gyógyulás várható.Melléhatások nélkül Tiens egészséges termékekkel visszaáll az egészség. Még olyan reménytelen esetben is mint a veserák. 

 Persze a Tiens termékeitől nincs jobb, nem hiába kapott 49 kitüntetést a világban, WHO 13 aranyéremmel jutalmazta. Az orosz űrhajósok is a Tiens Termékeit használják.
A Tiens az ENSZ beszállítója.Aki hajlandó végig csinálni a BázisProgramot az búcsút mondhat a betegségének.

Most tehát fontolja meg mindenki, hogy kell-e neki az a fránya betegség? Itt van a BázisProgram,14 napos tisztítókúrával az egész ember meggyógyulhat.

Aki tehát hajlandó megcsinálni a BázisProgramot, az a következő mellékhatásokkal számolhat:
EGÉSZSÉG! FIATALSÁG! ERŐLÉT!  
Bőrünk színe egészséges, sima,ránctalan lesz. Keringési rendszerünk kitisztul, ezáltal vérnyomásunk helyre áll, a vér akadálytalanul áramlik, nincs trombózis veszély,vér besűrűsödése. Fáradtság, fejfájás sem létezik ezután.

Férfiaknak megszűnik az impotenciája."Kistestvére hamarabb felébred mint ő"-mondta Jessika.
Ki ne szeretné ezt? Az ne jelentkezzen!Csak az jelentkezzen aki kitartóan végig viszi a Bázis Programot.Az is jelentkezzen aki meg szeretne gyógyulni. Na és az is jelentkezzen aki másokat is meg akar tanítani erre a programra, és segíteni másokat, hogy helyreálljon a szervezet harmóniája. Na és végül az is, aki sok-sok pénzt akar keresni a Tiens egészséges, aranyérmes termékeivel,és szeretné megnyerni a Kínai utat 2010-ben.
Aki nálam regisztrál.ill. aki hozzám regisztrál 300pont értékben, jutalomban részesül. Megszépülhet az Éva Szépségszalonban.
Részt vehet egy testet-lelket lazító gyógyítómasszázson, talpmasszázson .
Tel:06703666236.
email:kocsisnemarcsi@gmail.com.


http://tiensbazis.com/page/tiens-cegcsoport-bemutatasa?a=61
http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése