2009. október 9., péntek

Akkor most oltsuk be magunkat, vagy ne oltsuk? Hisztéria!

Tegnap este hallottam a hírekben, /HÚÚÚ de nagy hír!/ hogy meghalt egy ember H1N1 vírusban.Rémisztő lett volna, és hír is, ha nem tették volna hozzá, hogy a szerencsétlen beteg súlyos rákos, daganatos betegségben szenvedett! Ráadásul kemoterápiát=kamuterápiát, meg sugárkezelést is kapott! Akkor mit csodálkoznak ezen? Persze hogy meghalt, hiszen úgy legyengítették szervezetét, hogy belehalt. Szerencsétlen rákos betegnek nem volt már immunrendszere, ami meg menthette volna. Az a daganatos beteg nem halt volna meg, ha erős immunrendszerrel rendelkezik, de ha erős immunrendszere lett volna, akkor nem lett volna rákos daganatos beteg, és akkor nem kapott volna kemoterápiát, meg sugárkezelést amibe bele lehet halni.

Sok hű-hó az egész. Rémisztgetnek bennünket. Kiderült, hogy sebtiben elővettek egy régi oltóanyagot és most azt akarják a "csipkerózsikákkal" megetetni, beoltani. Azt akarják, hogy a világ népei "bólogatójancsik" legyenek. Ha bamba vagy, és csak bólogatsz, akkor ki tudnak veled tolni, ki tudnak használni, kizsákmányolni, tudnak neked kemoterápiát, sugárkezelést adni, tudnak gyógyszereket beléd tömni ,jó sok mellékhatásokkal gyógyszerfüggővé tenni, azt akarják hogy fizess az életed árán is! És lesznek sokan ilyenek.
Tovább virágzik a gyógyszerbiznisz. A PHarma-üzlet az egész világon virágzik. Írd csak be a google-be, "pharma maffia"-.
Baktériumok,vírusok
Ne legyél "bólogatójános", mielőtt beoltanád gyermekedet olvass egy kicsit erről.

Erősítsd meg immunrendszeredet, tisztítsd meg tested-lelked-szellemed, hogy ne légy beteg. Tanuld meg, hogy ha te nem veszed kezedbe sorsodat, majd mások veszik kezükbe, csak hogy az nem lesz kellemes.
Lehet hogy abba bele is halsz.Ismered a gyógyszerek mellékhatásait? tudtad, hogy a depreszánsoknak van olyan mellékhatása többek között, hogy az öngyilkosságba hajtanak? Gondolod, hogy a gyógyszermaffia nem tudja?Gondolod, hogy érdekli őket? Te vetted be a gyógyszert, te oltattad be magad, sőt a gyermekedet is! Ő nem vállal felelősséget.Te vagy a felelős!

Én maradok a Tiens Egészségvédő termékeinél.5000 éves bölcsek tudása. Ez a tuti. Ha te is inkább ezzel védekeznél neked is elérhető. Bio alapanyagból a legtisztább eljárással, kínai ősi receptek alapján.Te is lehetsz egészséges
Tiens egészségköre?a=52


http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése