2009. október 21., szerda

Véőoltások a birka népnek-védőoltások a kivételezetteknek?

Elkészült a védőoltás, kétféle.Úgy döntöttek, hogy egyik a birkáknak, mert a birka népnek ugyanis mindegy-gondolják ők. Kétféle védőoltás van, az egyik kockázatos, akár meg is halhatnak bele,aztán van a másik védőoltás az kevésbé kockázatos-mondják. De azt csak ők tudják miért van kétfajta, és miért akarják nekem a kockázatos védőoltást adni. Hát én nem kérek semmiféle védőoltásokból. Meghagyom nekik. Lehet, hogy a kevésbé kockázatos amit maguk között osztogatnak az jó fajta C vitamin. A C vitamin nagy dózisban jó immunrendszer erősítő.Szent-Györgyi Albert, Linus Carl Pauling Nobel-díjasok - a leghatásosabb a vírusokkal szemben a C-vitamin.
"...Egyetlen ember akadt az egész világon, egy nő, aki szembe mert szállni az ördöggel: Ewa Kopacz! Egyetlen ország van az egész világon, aki a megfelelőképpen áll hozzá az állítólagos sertésinfluenz...  "

Kockázatos védőoltásba belehalhatunk, nyomorékok lehetünk, ezért ezt csak nekünk adnák. Lehet jelentkezni, aki akarja az beoltathatja magát. Te beoltatod magad? Gyermekedet? Nem értem ők miért nem a kockázatos védőoltással oltatják be magukat? Hogy nem akarnak betegséget, sem halált?
Hát én sem akarok semmilyen betegséget, sem halált.Gondolják, hogy a birka népség olyan birka, hogy nekik mindegy? Kíváncsi vagyok hányan vannak a birkák, hányan oltják be magukat?ÁNTSZ és az Egészségügyi Minisztérium javaslatai szerint a terhesek és a kisgyerekek az ingyen oltandók között szerepelnek! Ez már nép irtás a javából. Olyan gyermekek születnek majd, akiknek az immunrendszere gyenge lesz,és hamar meghalnak!

" Dr. Mercola arra buzdít mindenkit, hogy gondolja át az oltások magától értetődő voltát, mielőtt kiteszi magát vagy gyermekét a potenciálisan veszélyes injekcióknak. Meggyőződése, hogy az oltások kétségbe vonható hasznánál sokkal többet nyom a latban veszélyes mellékhatásuk. Egy kutatóorvos, dr. Blaylock kutatási eredményeire hivatkozva összegyűjtötte, milyen idegrendszeri károsodásokat okozhatnak a mérgező hatású vakcinák: többek között a központi idegrendszer zavarát, epilepsziát és rángatódzást, paralízist, szellemi hanyatlást, autizmust, depressziót és szorongást, a figyelem zavarait (ADD) stb.

Ha például az autizmust nézzük, ez a betegség az oltások előtt jóformán ismeretlen volt; felbukkanása a tömeges oltási programmal párhuzamosan következett be. Gyerekeknél a figyelemhiányos állapotok és a tanulási rendellenességek szintén a gyermekkori oltások következtében jelentkeztek. A bármely életkorban megjelenő agyi károsodások a legáltalánosabb ártalmas reakciók, amelyek az oltásokkal kapcsolatba hozhatók.
http://www.gyogytermekek.sokoldal.hu/bakteriumokvirusok
Az influenzát ne cseréljük fel szellemi leépüléssel!Általános Biokalcium por

Az összes oltás az immunrendszer elnyomásán alapul, céljuk a szervezet immun funkcióinak csökkentése. A vakcinákban található vegyi anyagok és hordozók elnyomják a szervezet saját immunrendszerét, a bennük lévő vírusok elnyomják az immun funkciókat, és az állati szövetekből származó idegen DNS/RNS elnyomja a szervezet immunitását...ˇ"

http://egeszsegkore.tiensbazis.com/book/biokalciumok?a=52


http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése