2009. október 10., szombat

Tiens egészségvédelemben a Tiens orvosa is segíthet

Tisztítókúra az aranyérmes Tiens termékekkel.Egészség helyreállítás Tiens aranyérmes termékekkel.Pótlás a Tiens aranyérmes termékekkel.
Szervezet elsavasodása,méreganyagok felhalmozása megbetegíti a szervezetet. Belső szervünk, vastagbelünk, a gyógyszerek mellékhatásai,gén manipulált ételek,italok... miatt tönkre ment bélflóránk helyre áll, ha a Tiens termékeit használjuk.

Egy kúra 2-3 hónap, de azután visszatér az egészségünk.Bőrünkről elmúlnak a bőr problémái, a pattanások, ekcémák, megszűnik a haspuffadás, szemünk fénylőbb, asztmás tünetek is megszűnnek, férfiak prosztata problémái rendben jönnek, jobb lesz a teljesítő képességük, erek megtisztulnak, máj, epe,hasnyálmirigy, vérnyomás, nőknél helyre áll a havi ciklus,vesénk kitisztul.
Van kiút,ezt mutatja meg a Tiens kínai filozófia. Egészséges életmód, a helyes táplálkozás, a természetes élelmiszerek a rossz szokások elhagyása és a biológiailag aktív termékek használata.
A TIENS jogot szerzett a Kínai Egészségügyi Minisztériumtól az ősi kínai-tibeti receptek alkalmazására! Ezek a termékek az ősi kínai-tibeti medicina értékei.
Hallgassátok a Tiens orvosát.

http://egeszsegkore.tiensbazis.com/page/az-egeszseg-kore-a-tiens-orvosa-szemevel?a=52
http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése