2009. október 23., péntek

Cordyceps vírusokra,baktériumokra

Cordyceps Kína és Tibet 3000 m tengerszint feletti területein él, rovarok lárváinak teteméből nő ki, és a nyári napforduló idején gyűjtik be. Nevének jelentése: „télen rovar, nyáron növény”.Hernyógombának is nevezik.

A hernyógomba hagyományos gyógyszer, melyet keleten széles körben használják már évezredek óta,mint tonikot .A világ akkor figyelt fel rá /1993/Pekingi játékokon, amikor 3 kínai sportoló futó új világrekordokat állítottak fel, a játékok ideje alatt három különböző távolságok, 10.000 m, 15.000 m és 30.000 m -en. E Sportolók elmondták, hogy Cordycepset fogyasztanak, amely a legjobb vitális energia növelő. Azóta a legkeresettebb táplálékkiegészítők közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel hatásosságát az energia, az általános életerő és az állóképesség javítása terén.A ginzengnél is erősebb

A Cordycepset tehát keleten több ezer éve fogyasztják.
Ritka előfordulása miatt kizárólag a császári udvarban fogyasztották a krónikus fáradtság csökkentésére, a különböző szervek,vese,.máj,szív,tüdő... általános erősítőszereként,sőt fiatalító hatást is tulajdonítottak a cordycepsnek .Szexuális libidó növelésére is használják.

Kutatások szerint a legerősebb immunrendszer erősítő .Szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez is hozzájárul. Antioxidáns hatású, baktériumok és gombák szaporodását is gátolja. Daganat, vírusellenes, antioxidáns hatású, vérnyomás-, vércukorszint szabályozó, megakadályozhatja az erekben a lerakódásokat, koleszterin és vérzsírszint-csökkentő, stresszoldó, hat a vesére, májra, tüdőre, légzőszervekre. Erős méregtelenítő,használják kemoterápia, sugárkezelés mellékhatásainak kiegyenlítésére.Számos hatásait még ma is vizsgálják


Ha a Cordycepset szedjük őszi időszakban nem kapjuk el a vírusokat és nem kellenek a védőoltások sem, amelyet annyira akarnak nekünk beadni  Kerüljük el a vírusokat a legerősebb immunrendszer erősítővel. Növeli a légúti rendszer fertőzések elleni ellenállását, így szerepe van a megfázás, influenza megelőzésében. 

Idős legyengült szervezetnek, gyermekeknek akik egyébként is óvodában, iskolában járnak, hamarabb elkapnak egymástól minden betegséget adjunk Cordycepset. A gyermekek immunrendszere, még nem fejlődött ki. Védjük őket Cordycepssel. Szedjünk Cordycepset, ha szervezetünk legyengült és akkor is ha nem akarunk betegek lenni.
-Vírusok
-baktériumok
-antioxidáns
-légzőszervek betegségeire
-Vérnyomás,vércukor,szív-érrendszer
-máj tisztító
-vese tisztító/fertőzésekre/...
-immunrendszer erősítő
-férfiasság,potencia növelő
-sport teljesítményt növeli

TIENS Cordyceps
bio alapanyag ,mellékhatás nélkül gyógyíthat.Gyermekeinnek,családunknak jó szolgálatot tesz egész évben.
http://www.gyogytermekek.sokoldal.hu/bakteriumokvirusok Előzzük meg a betegséget...
http://egeszsegkore.tiensbazis.com/content/virusos-betegseg?a=52

http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése