2009. november 7., szombat

TIENS ARANYÉRMES TERMÉKEI VILÁGSIKER

Tiens aranyérmes termékei 49 kitüntetést kaptak világszerte.Ősi  5000 éves tapasztalatok szerint /sárga császár receptjei/ gyártják.

A kínai filozófia szerint, mely szerint az emberi szervezet intelligens, képes önmagát regenerálni, ha megfelelően tápláljuk, tisztítjuk és egyensúlyba hozzuk. Megelőzhető minden betegség, ha szervezetünket feltöltjük energiával.

Tiens több táplálékkiegészítője a sárga császár receptjei alapján készültek Tudományosa vizsgálták a Kínai Táplálkozási Intézetben és a a Kínai Tudományos Akadémián. Több aranyérmet kapott a WHO 13 aranyéremmel tüntette ki.

Bioalapú étrend kiegészítő termékek, a legkorszerűbb technológiával készülnek. Nincs párja a világon, Kúraszerűen használva több hónapig is eltart a hatásuk. Nem tartalmaznak káros anyagokat, sem más adalékanyagokat. Tiszta minőség. KÓSER MINŐSÉG, ilyen sehol sincs. Gyógyszerek, kemoterápia,sugárkezelés káros hatásait enyhítik, helyre áll a sérült energia.
NINCS KÁROS MELLÉKHATÁSA. Méregtelenít, helyre áll a sav-lúg egyensúlya.

TISZTÍTÓ MÉREGTELENÍTŐ TERMÉKEK:
Antilipid tea Méregtelenít, vértisztító, szív-érrendszer tisztító. Eltávolítja a salakanyagot, élénkít, oldja a streszt.
Fogyasztó tea kimondottan fogyni vágyóknak.Testsúlycsökkentő, salakanyagot eltávolítja,zsírlebontó.
Chitosan: Nyirokrendszer, érrendszerre, bélrendszerre nagyfokú hatása van. Rákos daganatokat              megakadályozza, kemoterápia, sugárkezelés után csökkenti azok mellékhatását. Kivonja a nehézfémeket a szervezetből. Növeli az immunrendszert Segíti a sejtek regenerálását.
Dupla cellulóz a bélrendszert tisztítja, baktériumot, parazitákat kisöpri, helyreállítja a bélflórát, az anyagcserét,megszünteti a székrekedést
Vegetál classic,Vegetál Instant: Együtt használandó fogyasztó. Epebántalmakra ,emésztést  javító mérgeket kitisztítja. Anyagcserét javítja.
Digeszt:  Sérült bélrendszert helyreállítja, bél puffadást megszünteti, epehólyag, hasnyálmirigy, máj működésétrendbe hozza. Kismamáknak segít a tejtermelés. Étvágytalanoknak jó étvágya lesz.

TÁPLÁLÓ -FELTÖLTŐ TERMÉKEK
Spirulina: Koncentrált táplálék, fehérjékben, nyomelemekben,  vitaminokban gazdag Vérszegénység esetén, vashiányos betegeknek ajánlott. Sportolóknak, betegeknek energiát ad. Javítja a bőr, haj, csont állapotát. Koleszterin szintet normalizálja, májat tisztítja. kozmetikában arcpakolásként használják.
Biocink :férfiaknál prosztata gondok, magtalanság ellen. Serdülőknél segíti a csont felépítést Kismamáknak a magzat fejlődését segíti, látást javítja.
200 féle enzim alkotója, a szervezet számára nélkülözhetetlen. Segíti a sebek gyógyulását. Lebontja az alkoholt.
Biokalcium felnőtteknek normalizálja az anyagcserét, tele van vitaminokkal ,magas tápértéke van 98%-ban felszívódik.
Vércukorszínt csökkentő biokalcium. Cukorbetegeknek mellékhatások csökkentésére ajánlott, prosztata gondokon segít. Magas táp és vitamin.
Biokalcium Gyermekeknek:Nem csak gyermekeknek, hanem kismamáknak, időskorú embereknek a legjobb vitamin forrás.Gyermekeknek javasolják krónikus fáradtságra, de hiperaktívaknak is.
Agytevékenységet serkentő biokalcium javítja az emlékező képességet, jó migrén ellen, idegrendszer erősítő, ideggyulladásokra
.Liang Jang: Javítja a májműködést, vérkeringést, emésztési zavarokra méreg anyagok eltávolítását segíti, szép bőre lesz.


EGYENSÚLYOZÓ TERMÉKEK
Cholikan:Anti-oxidans, rákellenes készítmény.Magas rezveratrol , vörös szőlőmag tartalmú készítmény. szabályozza a koleszterin szintet,és az érelmeszesedést megelőzi, kivédi az infarktust. Szív erősitő.
Chordyceps:kiváló immun rendszererősítő , szív, máj, tüdő, vese normális működését segíti. Rákos daganatokra ajánlják.Gyulladásgátló, értágító, fiatalító.Szexuális energiát növeli. Sportolóknak jó teljesítményt biztosít..

Propolisz:Gyulladásgátló, baktérium ölő.Száj torok, az egész légutak fertőzésére kiváló. Immunrendszert javítja.Csökkenti a fáradtságot, tonizáló. Külsőleg is használják a bőrbetegeknél.
Veican Búza csira olaj a belsőelválasztású mirigyek működését segítik ,a központi idegrendszer normális működését, a máj működését. Látásjavító. Bőrünk megszépül Kismamáknak is ajánlják..

Kang-l i Csontritkulásra, klimax tüneteire, jótékony hatást gyakorol .Menstruációs zavarokat megszünteti, Méh, pete, emlő daganatot gátolja, Férfiaknál cinkkel együtt hatásos spermaképző.Vér-érgyulladást megakadályozza.

 
http://www.tiensbazis.com/page/tiens-termekek?a=61

Vérkeringést stimuláló készülék:nagyfrekvenciájú spirál módszeren alapul Megmozgat minden reflexzónát a talpon. Normalizálja az anyagcserét.erősíti az immunrendszert otthonra az egész családnak kitűnő ajándék.

Chi-gép: Fokozza az életenergia áramlást. Regenerálja a z egész szervezetet.Gerincproblémákon, porckorongsérven is segített. Ellazítja az izmokat, elűzi a fáradtságot és a fájdalmakat.Ösztönzi a nyirokereket, ezáltal javul az immunrendszer. Több oxigén juttat a szövetekbe. Salaktalanít, javul az anyagcsere. Masszírozza a belső szerveket.

Szue-baó akupunktúrás készülék. Az akupunktúrás pontokra hat mágneses elektromos impulzussal
Két aranyérammel tüntették ki Csillapítja a gyulladásokot, fájdalmakat.
  1. Magas vérnyomás (kezdeti stádiuma)
  2. Fejfájás
  3. Derékfájás
  4. Ízületi gyulladás és reuma
  5. Gerinccsigolya porcburjánzás (osteochondrosis)
 Tiens,Tiens termékek,másodállás,távmunkaTiens,Tiens termékek,másodállás,távmunka

Tiens termékeit nem csak fogyaszthatod,hanem ezzel sok pénzt is lehet keresni.
Hétféle bevételed lehet, ha csatlakozol a Tienshez.Ha most 300 pont értékben csatlakozol,tőlem is kapsz ajándékot.
http://tiensbazis.com/page/tiens-cegcsoport-bemutatasa?a61

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése