2009. november 3., kedd

OFFSHORE cégtől védőoltások?

OFFSHORE  cégtől védőoltások?

Állítólag 6 millió védőoltást gyártottak nekünk magyaroknak, /6millió x 1300ft /de nem igen fogy, pedig a kormány minden megtesz. Még a terhes anyákat, pici 1 éves babákat is beoltaná, csak fogyjon már az a drága 1300ft körüli védőoltás. Mivel a kutyának sem kell, felajánlották a BKV-nak, és más cégeknek, hátha a dolgozókat beoltanák, és majd az adóból leírják!

"Európai Bizottság által engedélyezett vakcina egy olyan, a szer hatását fokozni hivatott adalékanyagot tartalmaz, amely a szakértők szerint a mellékhatásokat elsősorban okozza. A hatóságok ezek után úgy döntöttek, hogy a terhes nőknek és a gyermekeknek egyelőre nem ajánlják az oltást."

Vigyázat BKV dolgozók, ti lesztek a kísérleti alanyok a kétes védőoltásokat leírhatjátok az adóból, csak már oltassátok be magatokat, mert ha ti sem, akkor ráfizetése lesz a ciprusi offshore cégnek.
6 millió védőoltás x 1300ft=780 000 000 ft Ennyi pénz! Nagy biznisz! Korrupt vezetőink kétségbe esetten kapálóznak, mivel nem fogy a védőoltásuk.Hát mégse olyan birka a magyar, mint hiszik?

TIENS TERMÉKEK VÉDŐOLTÁSOK HELYETT VÍRUSOKRA.IMMUNERŐSÍTÉSRE.

Fidesz orvos nyilatkozta, hogy ők sem tudják kié a kétes offsore ciprusi cég, ezért is bizalmatlanok az emberek. No meg azért, mert ripsz-ropszra előállították. Valakiknek nagyon kell a piszkos pénz.
A kormány tagjai egyenesen fenyegetik azokat, akik "védőoltást" ellenzik. Lassan mindenkinek kinyílik a szeme és füle ,a birka nép sem olyan birka mint hiszik.Látják már az emberek, hogy a kormánynak itt nem az egészségünk a fontos, mert egyre másra leépítenek, ágyakat szüntetnek meg, hazaküldik a súlyos betegeket, várólistára teszik a rákos betegeket is.Piszkos pénzért mindenre hajlandóak.

Egészségügyet tönkretették, már a társadalom biztosítás is magánkézbe kerülne?1600 milliárd a tét? Hatalmasok hálójából csak az kerülhet ki aki tudatosan él.Tisztességtelen orvosoknak, a hatalmasoknak a piszkos pénz kiszolgálóinak nem az egészségünk a fontos. Ne is áltassuk magunkat, vegyük kezünkbe a sorsunkat, és vigyázzunk. Erősítsük szervezetünket bio alapú termékekkel. Legjobb, világsikeres termékek, aranyérmes termékek a Tiensnél vannak.Vírusokra,baktériumokra bioalapú termékek, készülékek, amelyekkel mellékhatás nélkül gyógyulhatunk.

A Tiens célja a TEST-LÉLEK-SZELEM HARMÓNIÁJA.
Ha egyetértesz lehetőséged van bekapcsolódni. Törzskártyára minden egészséges boi-termék olcsóbban - 25% -kapható. Kitűnő termékeivel gyógyulhatunk: Cordyceps, spirulina alga, colikan, chitosan, gyermek kalcium vitaminokkal....
C vitamintól kezdve az összes vitamin, ásványi anyag, nyomelemek megtalálhatóak az aranyérmes termékekben.

Mellékhatás nélkül gyógyulhat a család! Kóser minőség! Egyedülálló gyógyhatású termékek. Nem csak fogyasztója lehetsz, ezzel pénzt is kereshetsz
http://egeszsegkore.tiensbazis.com?a=52

Ingyenes hirdetés
http://jobbsorsteremtes.hupont.hu/5/tiensmlm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése