2009. december 19., szombat

TiensBiocalcium-TiensCordyceps

A BioCalcium és a Cordyceps segít családomban is. A téli vírusok hozzánk is beköszöntöttek, de gyorsan tovább álltak. KisBálint minden sportban benne van, nyeri a versenyeket egymás után. Karate, foci ping-pong. De most Ő is elkapta ezt a fránya vírust. Reggel nem tudott felkelni, fájt a torka, gyenge volt, hasmenés. Elvittem neki is a BioCalciumot és a Cordycepset, hogy ne legyen beteg, és talán neki is sikerül gyorsan kilábalni a betegségből.

Szedte is mert attól tartott, hogy nem mehet edzésre, és akkor lemarad a karate versenyről is, ami most szombaton lesz. Mivel tudtam, hogy amit adok az a legjobb immunrendszer erősítő, tulajdon képen bíztam benne, hogy neki is jó lesz.

Másnap tényleg jobban lett, sőt nem kis meglepetésünkre azt mondta, hogy megy az iskolába is.Pedig nem adtunk neki semmiféle gyógyszert, tényleg csak a Tiens BioCalciumot és TiensCordycepset szedett.Na és sok gyógyteát ivott és azóta is  így teszi.

Nála is bebizonyosodott, hogy természetes immunrendszer erősítés sokkal jobb, mintha gyógyszerekkel tömtük volna. Azon kívül sokat ivott, hogy a szervezete kimossa a szennyeződéseket.Vírusok, baktériumok így nem terítették le napokra hetekre.

Továbbra sem kérünk védőoltást, mert még ma sem tisztázott kinek jó és kinek nem,  miért van kétféle, miért van benne szennyeződés...Egyre több ellenérveket lehet olvasni hiteles személyektől, bizonyítékok arra, hogy hatástalanok, sőt károsak. Kinek jó a védőoltás, H1N1...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése